پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

امیر قطر: اسرائیل رژیم آپارتاید قرن ۲۱ است

امیر قطر در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره اینکه اسرائیل رژیم آپارتاید قرن ۲۱ است تاکید کرد که ملت فلسطین نباید اسیر ستم و خودسری‌های اشغالگران باشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر. «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در سخنانی در هفتاد و هشتمین اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک به بررسی پرونده‌های مختلفی از جمله فلسطین و نیز پرونده سیاسی لبنان پرداخته و گفت، طولانی شدن رنج و درد مردم لبنان به دلیل محاسبات سیاسی مایه تاسف است.

 

امیر قطر با اشاره به اینکه وضعیت نهادهای دولتی لبنان خطرناک است تاکید کرد، یافتن راهکار فوری برای حل بحران ریاست‌جمهوری لبنان ضروری است.

 

وی درباره پرونده جنگ یمن نیز اظهار داشت که ما خواستار حل بحران یمن از طریق گفتگو هستیم. درباره افغانستان نیز ما به هماهنگی تلاش‌های بین‌المللی برای تضمین تعهد به توافق دوحه ادامه می‌دهیم تا مانع از حرکت این کشور به سمت بحرانی شویم که حل کردن آن بسیار دشوار است.

 

تمیم بن حمد آل ثانی در بخش دیگر سخنان خود به پرونده فلسطین و تجاوزات روزانه اشغالگران علیه مردم فلسطین پرداخته و اعلام کرد، جایز نیست که مردم فلسطین اسیر خودسری‌ها و ستم‌های اسرائیل از جمله گسترش شهرک‌سازی‌ها توسط این رژیم باشند.

 

امیر قطر افزود، اسرائیل شکل یک رژیم آپارتاید را در قرن بیست و یکم دارد. ما نباید فراموش کنیم که در دنیا افرادی هستند که گرفتار فجایع و مصیبت‌های بزرگی هستند و وظیفه ماست که برای رفع ظلمی که در حق آنها روا می‌شود تلاش کنیم. باید موانع موجود بر سر راه مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت خود برداشته شود.

 

وی در ادامه به بحران‌های مختلف در سراسر جهان از جمله درگیری‌های چند ماه گذشته در سودان پرداخته و اظهار داشت، متاسفانه امسال شاهد درگیری‌های خشونت‌آمیز در سودان بودیم. ما جنایت‌هایی که علیه غیرنظامیان در سودان رخ داد را محکوم کرده و خواستار محاکمه عاملان آن هستیم. درگیری‌ها باید با راه‌های مسالمت‌آمیز حل گردد./ تسنیم

ارسال نظر